2012. május 22., kedd

Spenótszüret


Beérett az első erkély-növényünk, egy balkonládányi zsenge spenótot szüreteltünk le ma délután. Úgy gondoltam, hogy spenótos tésztát főzök belőle egy kis juhtúróval, de a végeredmény inkább juhtúrós tészta lett egy kis spenóttal. Az ítélet: a spenót nagyon jól bírja az erkélyünk klímáját, csodaszépen beérett és finom lett, de jövőre legalább két-három ládával kell ültetnünk - vagy csak egy adag tésztát főznünk -, ha tényleg érezni szeretnénk az ízét. Azért a rövid kis szüret alatt a spenótosláda fölött váltott mosolyok már megérték a munkát, és biztos vagyok benne, hogy a holnapi csomagolt ebédet is vaóságos ragyogás fogja körülvenni a műanyag dobozban. :)

3 megjegyzés:

  1. jó titeket olvasni! kíváncsian várom, mi bújik még ki az edénykéitekben :)

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok! Megérdemlitek a sikert, jó étvágyat és reméljük még látunk ilyen képeket!

    VálaszTörlés