Oldalak

2012. április 19., csütörtök

Egy laza vacsi

Pontosabban egy laza vacsi és egy durva desszert. Amikor még Pesten laktunk, időnként elmentünk az Ikeába beszerezni ezt-azt az egyre bővülő albérletekbe, és ilyenkor többnyire beálltunk a sorba egy-két százforintos hotdogért is. Nem mintha akkora kulináris élmény lett volna, de ehető volt, a reszelt hagymát meg kifejezetten szerettük a tetején. Itt Pakson viszont kicsit nehezebb bármelyik sarkon ehető gyorsételekbe botlani (meg egyébként is jobban szeretjük azt, amit mi készítünk), úgyhogy hamar felvettük az étrendbe a házi hamburgert, és tegnap a hotdog is sorra került. Sült virslivel, sok zöldséggel, mustárral-kechuppal-majonézzel-tormával, filmnézés közben.


Az extraság meg egy random pohárkrém, amiből elképesztően hatalmas adagot sikerült előállítanom. Valószínűleg vasárnap este lesz, mire mind elfogy, és utána évekig nem fogunk pohárkrémet enni.

5 megjegyzés:

  1. szavak nincsenek. falnám

    VálaszTörlés
  2. ha legközelebb jössz, ismételhetünk ;)

    VálaszTörlés
  3. Receptet kéééérek szépen! *bociszemek*

    VálaszTörlés
  4. jó, de mihez? :D a hotdog az csak kifli, virsli, zöldség. a pohárkrémre meg már nem emlékszem... ránézésre talán gesztenyepüré, meggy, vaníliakrém meg tejszínhab lehetett, de tényleg nem tudom már.

    VálaszTörlés