Oldalak

2012. január 2., hétfő

Szilveszter + 2012

Az idei évet, épp úgy, mint a tavalyit, a barátainkkal köszöntöttük a Duna túloldalán, a határhoz közel. Hogy méltó legyen a búcsú 2011-től, korán kezdtük az ünneplést, már 30-én odautaztunk. Ettünk, főztünk, és némi favágással és -pakolással kivettük a részünket a munkából is. Évzáró minikirándulásként szilveszter napján ellátogattunk az Ólom-hegyre (a Duna-Tisza köze legmagasabb pontja, mit tippeltek? 174 méter) és megnéztük a naplementét, aztán részt vettünk az év végi hálaadó szentmisén. Előkerült pár üveg piros körömlakk, főtt egy adag köcsögös lencse, a rádióból szólt a himnusz.

Mint mindig, most is nagyon jó érzés volt találkozni az országban szerteszét élő barátainkkal, játszani a gyerekekkel, megbeszélni a jövő év első közös programjait. Fiúk-lányok, nem tudunk elég hálásak lenni azért, hogy ismerhetünk titeket!

2011 izgalmas év volt, amikor sok kihívással kellett szembenéznünk, nagy döntéseket hoztunk és megtanultunk felelősséget vállalni a döntésekért, magunkért és egymásért is. Lezártunk egy korszakot és belekezdtünk egy újba, és ez a folyamat 2012-ben is folytatódni fog. Nehéz, de szép év lesz, és megpróbálunk jól helytállni benne - és a kalandjainkat továbbra is megosztjuk veletek itt a blogon. Tartsatok velünk az új évben is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése