2013. július 7., vasárnap

DIY hippi esküvő #1 - Meghívó

Ígértem, hogy lesz egy sorozat az esküvő sok-sok olyan részletéről, amit a családunk, a barátaink és mi házilag készítettünk el. A meghívóval kezdünk, ami pont kilóg egy kicsit a sorból, mert a nyomtatás nem házilagos körülmények közt készült, és a tervezés sem amatőr, hanem egy grafikus barátunk munkája. Ettől függetlenül nagyon szeretnénk megmutatni, mert mi is nagyon szerettük és a vendégektől is sok pozitív visszajelzést kaptunk.


A belépőjegyes ötlet Gergőtől származott, az első tervet kézzel rajzoltuk, aztán egy továbbfejlesztett vázlatot küldtünk tovább Manninger Dani barátunknak, aki egy délután alatt teljesen új magasságokba emelte az elképzelésünket. Eredetileg letterpress meghívót szerettünk volna, de a költségek miatt ezt végül nem tudtuk bevállalni, és Danival egyeztetve rá is jöttünk, hogy a meghívós ötlethez jobban illik az egyszerűbb kivitelezés. Így készült el a fenti meghívó, amit Dani nyomtattatott és postázott nekünk.

A meghívókat egy kísérőlevéllel együtt küldtük ki (gratulálunk, épp most nyertél egy jegyet az esküvőnkre), és egy háttérhonlapot is szerkesztettünk hozzá. Itt tettük közzé a nászajándéklistát, válaszoltunk az olyan gyakori kérdésekre, mint pl. hogy A polgári esküvőről lemaradunk? Mit húzzak fel? Lesz menyasszonytánc?, linkeltük a legfontosabb helyszíneket a Google Maps-en és itt tettük közzé a vendégeknek a visszajelző kérdőívet is, amin nem csak arra kellett válaszolniuk, hogy jönnek-e, hanem például arra is, hogy hányan, van-e szükségük szállásra, illetve van-e valamilyen speciális étkezési igényük. Ezek a válaszok aztán nagyon sokat segítettek a tervezésben.

A fenti mellett még sok-sok képet megnézhettek hivatalos fotósunk, Török-Bognár Reni blogján. Ezekből már sejthető, hogy milyen további részei lesznek a sorozatnak. :)

2 megjegyzés:

  1. A GYIK kérdésekkel kapcsolatban lehet kérdésem? Privátban megkereshetlek titeket?

    VálaszTörlés
  2. persze, írj nyugodtan a bkicsu kukac gmailre!

    VálaszTörlés