Oldalak

2013. január 12., szombat

Hamburger


Hamburgernek hívjuk ezt a gyors, finom és egészséges ételt. Olyankor rakjuk össze, amikor épp nincs kedvünk túl sokat foglalkozni az ebéddel vagy a vacsorával, és mégis szeretnénk egy kicsit a konyhában lenni. Ma ráadásul még filmet is néztünk sütögetés és pakolászás közben, beszélgettünk és egyszerűen csak jól éreztük magunkat.





4 megjegyzés:

  1. ....és a zsemle saját készítésű?

    VálaszTörlés
  2. sajnos nem. bár tudnék ilyen szép zsemlét sütni! :)

    VálaszTörlés
  3. Kedves Kicsu és Gergo,

    nagyon szép és nagyon szimpatikus a blogotok, véletlenül találtam rá. Gratulálok hozzá!
    A hamburgert mivel töltitek meg? A zöldségeken kívül, mert az jól látható :)

    Szeretettel üdvözöl benneteket: Boro


    VálaszTörlés
  4. Köszönjük! A húst általában zsemlemorzsával és tojással keverjük össze, és mindig máshogy fűszerezzük. Az egyik kedvencünk a mustár+bazsalikom+worchestershire szósz változat, de ahogy esik, úgy puffan. Böjti időszakokban zöldségfasírt, krónikus lustaság esetén bolti burger is előfordulhat. Mikor hogy :)

    VálaszTörlés